[Sequel Check Your TV!] I’ve Checked My TV!

daf

[Sequel Check Your TV!] I’ve Checked My TV!

Super Junior/Ocs  ;  Kyuhyun/Girl

Angst

Oneshot

By Yen Yen Mariti

***

More

The Past

jusr

Author : ABCD

The Past

Cast : Cho Kyuhyun, Song Hae Rin (OC) | Genre : General PG-13 | Oneshoot

***

More

At Close – Sequel Of One Confession

njk

Author: hyehoonssi

Judul Cerita: (Songfic) At Close – Sequel Of One Confession

Genre: Romance, Friendship, Sad

Tag: Cho Kyuhyun, Cho Hye Hoon (OC) , Song Qian, Shim Changmin, Choi

   Minho

Rating : PG-15 | Length : Oneshoot

*

More

Word’s I Couldn’t Say

j

 Word’s I Couldn’t Say

Author: AnchovyEvil

Cast: Cho Kyuhyun, Kim Eun Gi and other

Genre : Sad Romance

Sebenarnya ini adalah ff lanjutan dari Heart. Tapi maaf kalo ending atau alur ceritanya ga sesuai harapan. Sorry for typo. Disarankan untuk baca FF sebelumnya yaitu Heart disini https://superjuniorff2010.wordpress.com/2016/04/04/heart/. Happy reading

∞∞∞

More

At Pain – Epilogue

AUERt

Author: Jung MinHee

Title: At Pain

Cast: Lee HyukJae

Han Sonhye

Cho KyuHyun

Lee DongHae

Genre: Angst, Romance

Rating: PG 13

Length: One Shot

More

[Sequel Of Me] You

160526-celebration-pc-5

Author: Hara (@MagnaeFarah)

Title: You

Casts: Cho Kyuhyun and OCs

Genre: Romance, Fluffy, Comedy(?!)

Tags: Oneshoot, Sequel

NB: OK, I bring you the sequel of ‘Me’ series/twoshoot! This is a really big problem for me to imagine the happy ending… I hope this happens to me too, yeah in my dream /it seems like SJ’s title song? /Forget it. I wanna know your reaction(s), so don’t forget to comment!^^ Enjoy!

Oh these are the download links of the songs for the last scene. I hope you enjoy the songs!

-o-

More

Spotless Mind [5-END]

lw3-3_20150131111033993

Author: Metaz05

Title: LAST WISH [-3rd Story] Spotless Mind (5/5)

Cast: Cho Kyuhyun, Kim Jongwoon, Henry Lau, Park Jungsu, Kim Youngwoon

Genre: Fantasy, AU

Rating: G

Length: chapter

Author’s note : Finally.. . actually I don’t know it was supppose to be epilog or bonus chapther or what coz it was kinda too far from the original last wish thingy.. I just try to make some sneak peek about kyuhyun hyejin relationship.. and another chapter of lastwish.. and… kyuhyun solo comeback.. a million pieces ♥♥♥ Happy 10th anniversary sj~

Best wishes for 86line..please comeback prettily..

Thankyou for reading…

***LAST WISH***

[3rd Story]

_Spotless Mind (5th Part)_

EPILOG

***

More

[Sequel – Just Moment] After For Moment

11892132_1454760724831643_9086855978384946128_n

After for Moment

*kalian bisa baca ff Rien di sini ^^ => http://riechanieelf.wordpress.com/ *

Cover by : Wonnie’ Art

Author : Rien Rainy (@Riechanie_ELF)

Cast :

  • Lee Dong Hae Super Junior as Lee Dong Hae
  • Cho Kyu Hyun Super Junior as Cho Kyu Hyun
  • Cho Hyo Na (OC)
  • Choi Woo Ri (OC)

Genre : romance, comedy

Rated : T

Length : drabble

So, HAPPY READING~!!!

And, please DON’T BASH and DON’T PLAGIAT~!!!
More

Our Wrecked Marriage [Kyuhyun Edition]

Our Wrecked Marriage-pict

TITTLE : Our Wrecked Marriage [Kyu Hyun Edition]

 

AUTHOR: rywei19

 

GENRE: AU, Sad Romance, Angst

 

LENGTH: Oneshot

 

RATED: G

 

MAIN CAST: Cho Kyu Hyun, Eve Al Sarawi

 

DISCLAIMER : This fanfict is mine, The casts in this fict are God’s so don’t be a plagiarism! Don’t Copy and Paste My Fanfict without permission!

 

CONTACT : Maybe you can find me in https://ryweiirawan.wordpress.com #promosi mode-on

 

***

 

Aku yakin masih menjadi orang yang sama. Waktu bukanlah sesuatu hal cukup penting sehingga dengan repot mesti kuperhatikan. Namun, lima detik paling tak masuk akal hari itu memukul sang IQ, memonopolinya agar berhitung di sela-sela suara menggila dentum jantungku. Is it the first sight love?
More

Meet Again [Series Of Protect My Baby]

 Meet Again

Author : DoongDoongNemo ^^

Tittle : Meet Again [series of Protect My Baby]

Category : PG-16,Sad,hurt,angst,kekerasan,family,marriage life,oneshoot

Cast : Cho Kyuhyun

           Oh Nara

           Cho sungjin

           Jang hyori

           Hwang  Jiho

 

Hai Aku balik lagi ^^ sebenernya aku bikin ini jadi series aja ya, karna rencananya insyaallah aku mau bikin berberapa series lagi buat ff ini ^^ tapi insyaallah ya ^^ kalau sequel aku takut jatohnya jadi kepeanjamgan ^^ oh iya maksih ya buat para readers chingudeul  yang udah baik hati untuk baca ff aku dan ngasih komentar yang membangun ^^ makasih juga buat admin yang udah ngepost ff aku ^^ *bow

 

Story begin ^^

Keadaan mencengkam sedang menyelimuti ruangan super mewah itu. hanya ada keheningan yang menyelimuti suasana di ruangan keluraga tersebut. Sesekali pria paruhbaya yang sedang duduk di sofa mewah itu menghembuskan nafasnya degan kasar saat melihat putranya hanya tertunduk diam di hadapanya. Sedangkan wanita parubaya yang duduk di sampingnya hanya bisa terdiam saat melihat aura mecengkam yang sangat terasa olehnya dari putra dan suaminya.

‘’sudah Sembilan bulan.’’ Pria parubaya itu bersuara rendah tapi sarat akan ketegasan tak terbantahkan.

‘’lalu mana hasilnya? Kau tidak becus menemukan mereka??.’’ Lanjutnya kemudian.

‘’kenapa kau hanya diam?????’’

More

Previous Older Entries